Nytt yngre blod

Senaste ryktet säger att Robin Blomgren inte hinner med att satsa fullt ut på handbollen, och därför kommer lägga den tid han har i AHK 99 nästa säsong.

Med befintligt och eventuellt nytt material kommer AHK 99 hävda sig väl i nästa säsongs division 5.

Så göra vi när vi...

Mikael Arwidssons och Johan Geddas grava koncentrationssvårigheter nådde i halvtid mellan Sverige o Spanien nya höjder. Eftersom de inte kunde sitta still och bara vänta, och eftersom ölen dessutom var slut, så började de stjäla bordsgrannarnas tomma ölglas för att med dessa bygga ett monument till ölets ära. Rykten gör även gällande att Johan bad bordsgrannarna om "slumpen" innan han tillförde deras glas till monumentet. På bilderna nedan kan ni se byggandet och hur glad Mikael blev när han tyckte att monumentet stod färdigt.

   

Minst en uppställning från AHK 99 fanns på plats kring Jonas Alströmers byst. Högst troligt var det någon av dessa gentlemän som tog  ut sin ilska över Spaniens segermål på stenläggningen utanför stadens hotell



Notera det tomma öglaset. Salivprov från glaset är skickat till SKL för analys, men redan nu har Arwidsson och Gedda delgivits misstanke om klotterbrott. Lite längre ner på gatan hade någon (troligen samma person) skrivit "VOLVO" på gatan. En handling som snarare vittnar om att Johan Stendahl har varit på tillfälligt besök i hemstaden, än att firma Arwidsson/Gedda är skyldiga.


Silly season

Heta spelarrykten:

Jonas Jonsson ryktas välja Nossebro framför AHK 99. Ett självklart val om man vill spela hemmamatcher i en hall med samma mått som en squashhall, och de flesta bortamatcherna i Värmland. Ska vi gissa att det finns pengar med i bilden? Hursomhelst så kommer ett redan skyttestarkt Nossebro fölita sig än mer på skyttet.

Om Jonsson väljer Nossebro så finns en reservplan. Benjamin Ajo har nämligen uttryckt inrtesse av comeback i den blåa tröjan. Lite finks sisu är aldrig fel. Dessutom skulle Ajos närvaro sätta press på Küller, som säkert tar sin tillflykt till HP.

Ola Johansson (Vårgårda IK) funderar över studier på annan ort, men om han stannar i stan så är AHK 99 ett hett alternativ.

Även Niklas Kroon har visat intresse för spel med AHK 99 nästa säsong.

Peter Hansson funderar på om han ska satsa fullt ut på tränarsysslan, eller på spelet. Kombinationen är inte sannolik.


RSS 2.0