Match söndag 31/10 - HEMMA!!!

Sådär killar, nu får vi äntligen spela hemma igen!
Bra träning igår med mycket folk, synd på målvaktsfronten även om Ryssen gör sitt bästa.

Laget till söndag.
Målvakt: Junior
Ute: Ola, Thomas, Daniel, Svensson, Clausen, Blomquist, Friskopp, Patte

Som vanligt kan det tillkomma någon ...............

Samling 13.15 !

/Ola

Uppdatering!

2 matcher har spelats sedan senaste matchuppdatering. 2poäng av 4a möjliga får ses som godkännt , men ändå en liten besvikelse infinner sig när vi kan spela katastrofalt mot Kortedala och ta poäng, och sedan göra en bra insats mot Stenungsund men tappa poäng!

Matchen i sig mot Kortedala har  vi redan glömt och allt vi tar med ifrån den är våra 2poäng. Från Stenungsundsmatchen kan vi ta med oss första halvlek. Den utför vi på ett bra sätt, men på grund av ork så klarar vi inte av att hålla uppe spelet i andra akten.

Tack till Kalle, Eric och Totte som var med å lira trots sena besked!

Träning på onsdag, hemmamatch till helgen....bara att börja ladda!

/ Ola

Match Lördag 23/10 mot Stenungsund

Snart dags för match igen killar ! Och dags att jaga ytterliggare 2 viktiga poäng.

Samling nolhaga 12.45 på Lördag.

Målvakt : Junior
utespelare: Ola, Daniel, Thomas, Svensson, Clausen, Oscar, Patte, Arvid, Blomquist, Friskopp

Som vanligt kan det tillkomma någon. Bekräfta om ni kan eller har förhinder. Vi behöver allt folk nu!

Vilka har inte kört ? Jag har kört dom 2 senaste matcherna och vore bra om någon annan steppar in å kör.

/ Ola

Träningen imorgon - INSTÄLLD!

Träningen imorgon 20/10 är inställd.
Laget inför lördagens match kmr under torsdagen !
/ Ola

Match imorgon !

Samling: 17.00 Nolhaga

Laget:
Mv: Junior
Utespelare: Ola , Daniel , ANdre B, Thomas, Clausen, Friskopp

Just nu alltså 0 avbytare om jag inte har glömt av någon. Det hoppas jag att jag har !

Amberg skall kolla upp om han kan spela. Förhoppningsvis kan han det.
Skall kolla med Peter Hansson , har vi några fler som har möjlighet att spela kanske?

Daniel och Thomas tar sig till hallen direkt. Friskopp kör, jag kör.

Hemmapremiär och seger !

Idag är det roligt att uppdatera bloggen!

Efter en tung förlust i söndags borta mot Kongelf repade vi mod och gick ut på golvet i skokartongen med en härlig inställning i årets hemmapremiär mot HK Backa.
Inledningsvis kände vi på varandra och följdes åt i ungefär en kvart. Efter ett blandat försvarsspel fick vi i mitten på andra akten Backa att göra enkla misstag som resulterade i 3 kontringar på bara några minuter. Backa kämpade sig in i matchen igen och var mer eller mindre ikapp då vi återigen gjorde ett nytt ryck och fick med oss halvtids resultat 17-13. Till den massiva publikens glädje visade Daniel prov på stort artisteri med en underbar knorr från straffpunkten.
Andra halvlek väger fram och tillbaka, det känns som att vi är påväg att avgöra matchen men sedan faller vi in koma och släpper tebax Backa in i matchen som gör 4-0 på en kort period. Till en viss förvåning orkar vi dock i slutet av matchen hålla ihop försvar som anfallspel och avgöra med 5minuter kvar och sedan bara spela av den. En skön seger , en av många förhoppningsvis denna säsong!
Hela laget skall ha creds för insatsen. Stort tack till Calle som vaktade buren på ett utmärkt sätt!

Och slutresultatet? Jo det vet väl dom flesta, 35-29 !

Målskyttar:
Daniel 11, Ola 9 , Patte 5, Thomas 4 , Arvid 4, Friskopp 1, Oscar 1

En sak utanför handbollen.
Arvid tillkännagav igår att han satsar på att starta eget. Inom kort kommer reklambladen börja susa ut och för den som behöver göra om hemma är det inget att tveka på.
Ring till "ArvidAugustssons - Klart När Ni Betalt AB "

Angående lördagens bingolotter byter Daniel och Friskopp plats. Thomas löser lotter och väska.

/Ola

Viktiga datum i erat liv, säsongens spelschema!!

Bingolottoschemat!!

Som tidigare nämnt skall vi sälja bingolotter i storkenhuset ett par tillfällen mellan 10-16 eller 11-16 , jag har nu valt att ta fulla pass , 2man per pass, för att ingen har kommit med kommentarer. Jag börjar nu med dom 4a första passen vi har blivit tilldelade ( vet ej om och när vi får fler pass i dagsläget)

Kan man inte tilldelat pass är det upp till var och en att byta inbördes med någon annan. Detta är något vi MÅSTE göra för klubben, och det är inte speciellt mycket begärt.

9e Oktober ( redan nu på lördag) - 10-16.00   Martin Friskopp , Thomas Larsen

6e November - 10-16.00  - Rikard Clausen, Alexander Svensson, Ola

28e November - 11-16.00 - Andre Blomquist , Daniel S

11e December - 10-16.00 - Oscar H , Patrik H

Förlust, nya tag på onsdag!!

Tyvärr premiärföll vi i bortamatchen mot Kongelf och det är inte så mycket att orda om, de var det bättre laget i denna kampen.Vi kom till spel med 8a utespelare som försökte sitt bästa men över 60minuters spel orkade vi inte riktigt hålla uppe det. Målmässigt är 23mål godkänt då vi kommer till spel med 3st 9m.
Stort tack till Erik Mellring från HJ som stod i mål. Erik gjorde en bra match och utan honom hade vår förlust kunnat skrivas större än den gjorde, 23-32.

Inte så mycket mer att säga , vi tar nya tag på onsdag. Hemmamatch mot Backa i Nolhagahallen.
Vi samlas 19.45 och laget ser ut som följer.

Mv: Junior
Utespelare: Ola, Friskopp, Svensson, Clausen, Daniel, Blomquist, Oscar, Patte , Thomas

Kan tillkomma ytterliggare någon spelare.