Inför 2011 !

Måste dra upp lite kort info.
Eftersom jag beger mig utomlands i ca 1 månad kommer det bli en uppgift för er tomtar att ordna inför matcher och annat själva ! Jag åker 12/1 och drar hemåt igen 7/2. Så vi har lite matcher och annat under denna tiden.

Jag ger någon tillgång till att uppdatera på bloggen så kan ni lösa matchsamlingar med mera här.

Dessutom har schemat kommit för storken under andra halvan av året, och numera har vi bara 2,5h pass, men vi har 7st pass - och dom är på fredagar 16.00-18.30. Tiden är ändå ganska okej , supa hinner ni göra ändå.

Vi har totalt 8 pass fram till sommaren, dom 2 första är 14e januari och 4februari varpå jag är borta så då gäller det att ni styr upp detta. Jag tilldelar passen nu och sedan får ni i sådana fall byta internt.

14/1  Arvid + Daniel
4/2  Thomas + Clausen
25/2 Patte + Oscar
18/3 Ola+Friskopp
8/4 Arvid + Daniel+Svensson
29/4 Thomas + Clausen
20/5 Patte + Oscar
10/6 Ola + Friskopp

Svensson har redan tagit 1 extra pass , han ligger som reserv men se nu till att lösa detta. Har jag glömt någon kär spelare ?
Angående som sista 2-3 tiderna skall jag kolla hur dom egentligen har tänkt. Säsongen är då över sedan länge.

Thomas jag tänkte att jag skall ge dig kortet till alströmer samt bollarna, så ni har möjlighet att träna när jag e borta.

Vi hörs grabbs

/ Ola


Sista matchen för året avslutandes med trygg seger !

Ett referat för en gångs skull!
Årets sista match spelades hemma mot Kongelf som vi hittils varje säsong alltid blir utspelade i första bortamatchen för året. Därefter har vi revanscherat oss hemma och tagit poäng. Denna gång var det faktiskt en ordentligt revansch och ganska klar dominans från oss! Slutresultatet blev bara 6mål upp men kunde varit klart mycket mer om vi orkat hålla fokus.
Vi starta matchen i bra tempo och kunde tidigt rycka åt oss en femmålsledning när vi kontrade in 7-2 och redan då kändes det som att dom började hänga med huvudet. Vi följdes åt hyfsat i protokollet efter det i och vi leder med 6-7 bollar i halvtidsvilan.
Andra halvlek startar vi återigen ganska vasst och går ifrån ytterliggare med några bollar, efter ca 15minuter in i andra halvlek ligger vi tryggt framför med 30-22 i protokollet. Kongelf började då med ett sista försök att gå ikapp och efter slarviga anfall och slarvigt försvarspel gör dom 4 raka mål till 30-26. Därefter punkterar vi matchen med att göra 2 snabba mål och håller sedan avståndet till slutresultat, 36-30.

Patte, som på senare tid byt namn till Herr. Toffel var riktigt vass i första halvlek och bonkade in mål på mål och förtjänar ett starkt betyg. Även Svensson stod för sin bästa match för säsongen, såväl bakåt som framåt.
Kanske hade det med att han fick ordentligt med tid på sig att komma igång inne på linjen som ensam m6 denna söndagseftermiddag.
I helhet en bra genomförd match. Stort tack även till Anton^kexchockladbatteriet och Erik vår grymma keeper !

Gårdagens minus går till: Clausen - Du hade storkenförsäljning på kontot, samt att du talat om att du skulle vara med och spela matchen men dök ej upp utan att ens höra av dig. Tråkigt att dela ut minus, men här gjorde du dig förtjänt av ett.

Arvid, som är en man som gillar att planera sitt liv vill att vi bokar in ett datum för lagfest då detta givetvis måste stå på agenda under juluppehållet som nu infaller sig. Vi håller oss lediga från våra stenhårda träningar och börjar säsongen med en härlig lagfest den 8/1 -2011. Tid och plats - kom med förslag?
För att kunna fullborda en lagfest är det också viktigt att alla tar ansvar. Dvs har man 1 rött kort på kontot har man ju också 1 back på kontot. Tiden är inne...
Daniel, Arvid, Oscar är 3 exempel på killar som har ett ansvar....

Nu orkar jag inte skriva mer, ses i dimman på lördag redan?

/ Ola


Match söndag 17:45

Match hemma mot Kongelf 17:45, samling 17.00

Målvakt junior.
Ute: Ola, Arvid, Patte, Svensson, Daniel, THomas, Friskopp , Clausen

Står som vanligt still i huvudet, är säkert någon som saknas. Möjligen hoppar Emil också in å lirar lite, Patte håller i det !


/ Ola


Träning idag, ONSDAG 15 / 12 , ställa in ?

jag har ett antal personer som har meddelat  att de ej kan eller förmodligen ej kan träna idag.
Mitt förslag är att vi ställer in dagens träning.

Skickar även ut ett sms om detta, konfirmera hur vi ska göra grabbar!

Har match på söndag hemma också, glöm ej detta!!!!!!!!!


/ Ola

Hemmamatch Onsdag 20.45 !

På onsdag är det dags för hemmamatch igen. Vi möter Wassarna 20.45 i Nolhaga , samling 20.00 !

Målvakt: Junior
Laget: Ola, Friskopp, Daniel, Patte, Oscar, Svensson, Thomas, Clausen, Arvid, Blomquist

Som vanligt reserverar jag mig för någon bortglömd spelare!!!!

/ Ola

RSS 2.0