Allas vår Brandsta-Janne vänder hemåt för två månaders grillpraktik på Kristineholm.

Idag skickades övergångspapprena in till förbundet, och Janne går från HK Björnen till Alingsås HK.

I Björnen har Janne varit assisterande tränare, så nu har vi äntligen den tränarkraft vi eftersökt.

Ny match

Vi pratade tidigare om att samlas 16:45 men vi försöker komma iväg 16:30 istället.
Inte helt lätt med trafiken i Göteborg den tiden på dygnet.

Eric och Stendahl tar sig till hallen själva.

Laget: Stendahl, Ola, Eric, Kenny, Blomquist , Amberg, Carlos, Claussen , Svensson, Friskopp, Hoven

Har jag glömt någon ?

Bra

AHK 99 gjorde sin bästa match för säsongen och betvingade serietvåan Kongelf med 34-32 (18-17)

AHK 99 startade seriespelet utan någon vidare lycka. Sedan serien vände har laget dock börjat plocka poäng och tack vare segern mot serietvåan Kongelf har AHK 99 nu elva poäng och parkerar på femte plats i herrfyran.

Söndagens match inleddes med bra fart och fyndigt anfallsspel från 99ornas sida. Hemmalaget var före i målprotokollet de inledande tio minuterna innan Kongelf kunde dominera under en period och ta ledningen 6-8. AHK 99 visade dock att Kongelfdominsansen var tillfällig och tio minuter senare hade hemmalaget gått ifrån till 14-11. Kongelf svarade fram till 14-14, men i halvtid var AHK 99 återigen före. 18-17

I den andra halvleken var AHK 99 först i ledningen fram till minut 28. Kongelf kvitterade då till 32-32 efter att 99orna haft en fyramålsledning ,29-25, efter sjutton minuter. Under de sista två minuterna lyckades AHK 99 hålla tätt bakåt och ett tålmodigt anfall gav två mål. Således seger 34-32.

Främsta aktörer i hemmalaget var Ola Johansson i offensiven, Eric Augustsson såväl framåt som bakåt och Arvid Spetz som ofta hittade tidigare nämnde Augustsson på linjen.

AHK 99 - Kongelf  34 - 32  (18 -17)

Mål AHK 99: Ola Johansson 8, Eric Augustsson 7, André Amberg 7 (4), Arvid Spetz 4, André Blomqvist 3, David Hovisalo 3, Martin Friskopp 2