Andra träningen...

...kan bara beskrivas med ett ord - succé!

Sexton tappra själar (varav tre 90or som verkar ha lite lojalitetsproblem med sitt eget lag. Vi förstår dock att det är roligare att träna med 99orna) slöt upp och en hel del nya ansikten fanns på plats. Som vanligt inleddes festen med många minuters bollsparkande, och Peter Hansson förstod nog inte riktigt hur nära han var att drabbas av myteri när han insinuerarde att detta kanske var sista gången som bollen sparkades innan träning.

I takt med att de nya ansiktena anslöt så höjdes oxå medelåldern avsevärt från förra veckans träning. Snabb huvudräkning visar att snittåldern höjdes med fina 4,72 år, men då räknas inte spelare med lojalitetsrpoblem in.

Pinnen behövde semester efter förra veckans träning, och reste till Mallis, så spelet under träningen fick genomföras utan någon poängräkning. Nämnas ska väl oxå att vi denna gång mixade åldrarna. De unga vägrade nämligen att få stryk i både bollsparkande och bollkastande.

Efter den (återigen) mycket tempostarka träningen så valde delar av truppen att gå på lokal. En mycket tydlig regel är att detta bara får ske om man tränat eller spelat match innan. Pär Johansson tyckte dock att det faktum att han befann sig på jobbet istället för i Nolhagahallen rättfärdigade hans närvaro på det lokala hotellet. I övrigt ägnades utekvällen till stor del åt att diskutera vem av de båda skadade spelarna det var mest synd om. Hansson med sin armbåge (som för kvällen hade dubbla knölar) eller Larsen med sin förmodade sträckning i baklåret. Vill det sig illa kan båda dessa härförare tvingas sitta på läktaren de närmsta veckorna.

Kommentarer
Postat av: Hammar

Haha två kärringar som gnäller bara:P

2007-08-09 @ 22:26:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0