Nypremiär

Så var första träningen genomförd, och uppslutningen var fullt godkänd. Följande lirare fanns på plats:

Mikael Arvidsson
Johan Gedda
Björn Hammar
Peter Hansson
Pär Johansson
Björn Karlsson
Martin Larsen
Janne Lundström
Christer Mårtensson
Karl Sundvall

Dagens läktarlirare var Christoffer Björk och Johan Stendahl. Dessa två blir, genom sin närvaro, Nya AHK 99s första silly season-rykten. I övrigt ryktas det att Janne Åberg kan bli denna talangfulla grupps tränare. Under träningen framfördes dessutom önskemål om att värva far och son Blomgren (Ove och Fredrik) som mittblock. En sådan värvning skulle dock vara i paritet med M7s värvning av "Magic" Johnsson, så det förblir troligen en dröm.

Att laget kallar sig för nya AHK 99 beror på att den drivande kraften bakom 99ornas comeback, Peter Hansson, tyckte att Moderaternas valkampanj var lyckad och ganska tuff. Han snodde helt enkelt konceptet rakt av och med tanke på att Moderaterna vann valet, så lär väl Nya AHK 99 vinna serien. Peter passade även på att dela med sig av sin målsättning med laget.
- Inom fem år ska vi vara ett stabilt division 2-lag, sa han, och verkade som att han menade det.

Själva träningen bedrevs i högt tempo, vilket fick till följd att en del hade problem att hänga med. Inga namn nämnda i sammanhanget då berörda parter nu säkerligen lägger in ett extra löppass per vecka.
I träningens match mötte de äldre de yngre, och de äldre vann efter att Pinnen (som självutnämnd resultattavla) räknat ihop målen.

Ett extra omnämnade förtjänar Karl Sundvall som efter en lite rostig inledning fick ordning på reflexerna, och i slutet av träningen sånär knäckte Peter Hansson i ett friläge.

Ny svett om en vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0