Vänstertvåans snedställning mot högerhänt högernia

Rubrikens innehåll var dagens stora diskussionsämne. Allt tog sin början när Stendahl började hacka på Larsens jobb som tvåa mot högerhänte högernian Håkan Lind. Stendahl hade minsann alltid haft ett försvar framför sig som snedställde inåt mot en högerhänt högernia. Larsen hävdade bestämt att tvåan alltid ska snedställa utåt, vare sig man möter en höger- eller vänsterhänt spelare. 

Med all den rutin (spel- och ledarmässig) som 99orna besitter så var det givetvis fler som ville ha ett ord med i diskussionen. Hansson höll med Stendahl, men kunde inte riktigt visa varför. Bosse Bengtz ville inte välja sida, och sa därför att målvakten får bestämma (således valde han i detta läge Stendahl sida). Björn Karlsson kunde som vanligt inte riktigt skilja på höger och vänster, och visste därför inte riktigt vad han tyckte.

Spiken i diskussionskistan slogs i av Anna Gullberg som klev in på planen och diskussionen och tog Larsens parti. Eftersom Gullberg måste ses som Robert Wedbergs förlängda arm så låter förhoppningsvis alla anhängare av snedställning inåt diskussionen stanna där, men det återstår att se. Larsen är för övrigt upptagen med jobb under nästa veckas träning, så alla som känner för det kan då passa på att snedställa inåt.

Träningen bedrevs idag mot ett mål eftersom Kalle Sundvall var trött, och Petter inte dök upp. Det uppställda spelet, i motsatts till tidigare veckors kasta och spring, gjorde att anfallsspelet iaf närmade sig något som kan liknas vid struktur.


Kommentarer
Postat av: Stendahl

Tycker vi kan döda denna diskussionen genom att helt enkelt Aldrig låta Larsen spela Vänster 2:)

2007-08-23 @ 18:50:57
Postat av: Larsen

Alternativet är att aldrig låta Stendahl stå i mål. Men det känns faktiskt som ett sämre alternativ än föregående...

2007-08-23 @ 23:24:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0