Matchsubstitut

Besvikelsen var stor över att matchen mot Frillesås belv inställd, men 99orna lät sig inte nedslås utan ordnade istället en impulsträning med efterföljande samkväm. Sju man deltog på träningen och fyra av dessa kände att de inte kunde få nog av varandra, och fortsatte kvällen i sammanhållningens tecken.


Peter bjöd på ett partytrick och gömde sig i en tunna (sopa i soptunna?)


Han hade kul ända tills Ise satte sig på tunnan.


Efter en stund började luften ta slut, och Ise lät Peter andas ut.

Tallhyddan hade denna kväll 28+ men den, i sammanhanget, unga kvartetten såg inte detta som ett hinder och beställde en taxi för att ta sig den långa sträckan mellan Nolhagahallen och Tallhyddan. Väl på plats lyckades Ise och Pär Johansson spana in samma tjej (mamma), och ägnade därför kvällen åt tuppfäktning. Vem som vann är oklart, men Pär försvann innan stängning och ryktet säger att han idag saknar sin väska. Kanske glömde han den hemma hos någon?

Idrottsmän vet att de måste äta ordentligt efter träning, och eftersom kvällen bjudit på både träning och discodans så såg tre av spelarna till att avsluta kvällen på Järnvägsgrillen. Peter Hansson började genast nysta i sin egen lilla detektivhistoria, och försökte få grillkillen att erkänna att det var han som bussat polisen på Peter under en tidigare utekväll. Dock utan någon lycka.

Kommentarer
Postat av: H-F

hahaha ! Peter Hansson, privatdeckare (;

2007-09-17 @ 13:44:13
URL: http://ishav.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0