Träningsmatch och seriedito

Onsdagskvällens träningsmatch mellan AHK 99 och juniorerna slutade broderligt 27-27.

Till en början var det jämnt men efter 4-4 började ungtupparna dra ifrån. Framförallt fick de bra utdelning på sina uppspel och kunde gå till periodpaus med ledning 11-7. Andra perioden kännetecknades av ganska slarvigt spel från båda lagen, med resultatet att 99orna i paus hade tagit in en boll. I sista perioden trodde kanske många i den stora publiken (ca 40) att ungdomarnas ork skulle spela ut sin rätt. 99orna visade dock att flåset är på en helt ok nivå, och kombinerat med en stor portion rutin kunde AHK 99 faktiskt vunnit matchen genom att förvalta sista anfallet. Skottet täcktes dock undan och slutresultet blev som ovan.

Målskyttar AHK 99: David drygt 10, Ola knappt 10, Johan 2 eller 3, Eric några stycken. Kroon typ 2, Figge, Larsen, Friskopp  och Carlos ett vardera. Övriga mål gjordes av de som glömts i denna uppräkning.

På fredag kväll är det dax för andra omgången i serien. Kelt ska mötas på bortaplan. Samling 18.30 Match 20.15
Spelar gör: Dino, Björk, Larsen, Ise, Janne, Hoven, Ola, Kroon, Eric, Carlos, Robin, Martin F (om Johan och Mohamed slipper sin dömning och därmed kan spela så spelar ej Martin)