Potatiscupen



Som ni alla vet är belöningen för spel i AHK 99 att få hjälpa till under Potatiscupen. Precis som förra året kommer AHK 99 att ansvara för Lenahallen. Vilken åldersklass som spelar där är än så länge höljt i dunkel, men tanken är att det ska vara en klass med en förhållandevis få lag.

Schema kommer att sättas utefter era egna önskemål. Kan man t.ex. bara fredagen så får man räkna med att ta hela fredagspasset. Kan man fler gånger under helgen så får man troligen två kortare, eller längre, pass. Larsen och Hansson kommer troligen att dela på hallchefsskapet. En av dessa herrar kommer att vara på plats hela tiden, och därutöver behövs fyra-fem personer per pass. Planen är dessutom att förstärka med en städpatrull på kvällarna. Denna partrull kan bestå av t.ex fruar, flickvänner, mammor eller pappor. Förhoppningsvis får vi även i år förstärkning från något annat lag.

Boka in denna helg. Dödsfall är nästan den enda godtagbara anledningen till frånvaro. Återkommer till schemat när det närmar sig.

Kommentarer
Postat av: Thomas

Ja ska antagligen hjälpa håkan i alströmer iår för min syster är på kurs hela helgen tyvärr men ska nog kunna lösa ett pass i lena iaf *^)

2009-02-27 @ 01:25:40
Postat av: Martin

Men va fan...Wolfie får väl lyfta på arslet. Du får ett pass i Lena när Håkan kan avvara dig.

2009-02-27 @ 09:58:37
Postat av: Thomas

Så DU menar att jag ska vara både i alströmer hela helgen å den lilla tid jag får över ska jag ge till den lilla håla lena som ligger brevid östadkulle? ryktas att gretas å larsens flickvänner ville ställa upp å ta pass för bevisa sin kärlek till´er laget å klubben :p

2009-03-02 @ 10:01:19
Postat av: Martin

Lisa ska städa på kvällen. Vet inte om Hansson vågar be sin sambo om hjälp.

2009-03-04 @ 17:59:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0