Ingen rolig fredagskväll

Tråkiga nyheter bör avhandlas i korta ordalag.

AHK 99 inledde bra och hade ledningen 8-4 tio minuter in i matchen. Med åtta minuter kvar av första halvlek punktades Ola Johansson och 99orna, som bara hade tre ordinarie niometare att tillgå, lyckades inte hitta några bra lösningar och spelet gick i stå. Ledningen hölls dock i halvtid, 13-11. I andra halvlek var Majorna snabbt ikapp och förbi. 99orna brände en hel del lägen, men dessa lägen var inte resultatet av ett ordnat spel utan oftast inidividuella prestationer.

AHK 99 borde inte förlorat denna match och borde avgjort matchen tidigare, men fyra minuter utan ordinarie målvakt under matchens sista fem minuter avgjorde definitiv. Peter Hansson fick hoppa in mellan stolparna under Dinos utvisningar men kunde inte förhindra att Majorna avgjorde matchen. Att Janne Lundström tvingades utgå med bruten näsa* med kvarten kvar var oxå en bidragande orsak till att 99orna inte lyckades variera sitt anfallsspel. Nu hoppas vi bara att skadan är så lindrig som möjligt och att den inte sätter några käppar i hjulet för Jannes brandmannautbildning. Ingen av 99orrna förtjänar överbetyg men sekretariatet utsåg Ola Johansson till bästa spelare. Det bevisar egentligen bara vilken pojkvän lillsyrran gillar bäst.


AHK 99 - Majornas IK 2       24-27   (13-11)

AHK 99: Robin Blomgren 6, Ola Johansson 6 (1), Johan Gedda 3, Janne Lundström 2, Peter Hansson 2, Eric Augustsson 2, Martin Larsen, Fredrik Blomgren, Kristofer Björk. 

Utvisningar: Dino 2, Ola 1


Kvällens behållning var Magnus Hellman som varit på Mc Donalds innan matchen och där fått en megafon i  sin Happy Meal. Från läktarplats kommenterade Magnus matchen och hade ungefär lika många rätt som Claes Hellgren har under en landskamp.

Till sist ber vi Jonas Jonsson att låta bli våra spelare. Vi har inte heller massa folk att tillgå.


*Har nu varit i kontakt med Janne som bekräftade att näsan är av. Det är dock inget brott på näsryggen utan frakturen sitter längre in mot skallbenet. Janne är hemma och mår efter omstädigheterna bra. Han ska röntgas i morgon och förhoppningsvis sätts näsan på plats efter det.

Kommentarer
Postat av: Stina Lundström

VEM har brutit snoken på ynglet sa du? Han kommer att bestraffas med woodoo av ynglets bonusmamma.Hemska saker kommer att ske med denna personen.Hur många år är konvalecensen på en sådan här skada? Blir han lika snygg som vanligt efteråt och kan han andas som vanligt när svullnaden gått ner?Han slipper nog metallskena som han fick när han hade käken avslagen för der är ju mestadels brosk i näsan.Vi får se , men woodoo blir det nog.

2009-01-10 @ 09:11:47
Postat av: ola

riktigt trist att janne återigen åker på en redig skada :( hoppas du blir redo till ditt brandmans test, sjukt tråkigt annars :(

I övrigt får vi fan rycka upp oss, vi förlorar mot ett gäng tomtar ju, hoppas det betyder att folk tar sig i kragen å tränar på onsdag !

2009-01-10 @ 12:47:26
Postat av: Martin

Med tanke på Jannes skadejournal så är det nog redan någon som utövar voodoo, men dockan föreställer dessvärre Janne.

2009-01-10 @ 13:14:24
Postat av: Stina Lundström

Har pratat med Janne han var på helgutflykt till rönten. Hittar ni den diaboliska woodoomänniskan som utövar magin på Janne , beslagta nålarna och sätt dom var ni vill på sagda person. Viktigt är att sätta en snigel på båda Hans / Hennes ögon också

2009-01-10 @ 15:05:06
Postat av: Eric

Ola, du är en tomte =D

2009-01-10 @ 16:55:25
Postat av: Lundsa

Allt e fint, snoken e lite sne bara men de gör iaf inte så väldigt ont. Klarade brandmans testet idag så jag får ju tyvärr lämna 99:orna lite i sticket. Hoppas detta ses med överseende och med tanke på vilka saker jag har gjort för laget så borde det göras ;) ha en fin höst alla o lycka till i fortsättningen!!

2009-01-12 @ 13:10:54
Postat av: Eric

Vår menar du?

2009-01-12 @ 13:27:21
Postat av: Peter

Eric.. Det verkar som om det inte bara va näsan som skadades ;)

2009-01-12 @ 19:59:56
Postat av: Lundsa

Nä ja menar ju nästa höst denna våren klarar ni ju galant eftersom ja va me o jobba ihop så mkt poäng på hösten!!

2009-01-15 @ 11:26:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0