Seger trots manfall

Tack och lov har vi ett gäng gubbar som alltid ställer upp, och som planerar sin tid mer än två dagar i förväg.
Övriga måste bli bättre på att säga till i tid när de inte kan. Så som det var idag, med jakt på spelare till två timmar innan samling, får det inte bli igen. Att lämna återbud fyra timmar innan match är helt åt helvete. 

Kvarvarande spelprogram kommer att publiceras på bloggen och sen får var och en ta sitt ansvar och kolla vilka matcher man inte kan medverka.

Extra stort tack i dagens match till Erik och Billy som ställde upp och såg till att vi fick fullt lag.


Första halvlek kommer inte gå till historen som en av 99ornas bästa. Ola Johansson var dock pigg värre och såg till bortalaget hängde med i matchen. När Ola sen under en period inte fick in sina skott tog det ett tag innan övriga spelare klev fram och bidrog till målskyttet. Denna period gav Baltic möjligheten att dra ifrån med några bollar och gå till halvtidsledning 10-7

I början av andra halvlek vände AHK 99 omgående på matchen genom fyra raka mål. Baltic drog dessutom på sig utvisningar som visade sig kostsamma. Framförallt bidrog den reducerade uppställningen till att orken tröt snabbt hos hemmalaget. Hos 99orna klev fler spelare fram och tog ansvar i andra halvlek, samtidigt som försvaret hade bra koll på hemmaspelarna. I målet kunde Erik plocka fler bollar i andra halvlek, men gjorde även en stark insats i den första.

Till slut komfortabel seger 24-16 för 99orna, som alltså ganska enkelt kunde vinna matchen trots bara en avbytare och två inlånade spelare. Totalt sett var detta en lagseger men ett extra omnämnande till Kristofer Björk som gjorde sin bästa match i 99-tröjan.


Baltic - AHK 99   16-24 (10-7)

Mål AHK 99: Ola Johansson 7 (1), Martin Friskopp 5 (2), Kristofer Björk 4, Martin Larsen 3, Peter Hansson 2, Billy Sjöstedt 2, Carlos Picazo



Ny match på onsdag, hemma mot Runa 20.45. Laget publiceras under morgondagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0