Ola sköter skriveriet

AHK 99's första seger för säsongen !!

Det kändes jävligt gött att skriva det där, riktigt trevligt med en vinst i bagaget och jag tror vi skall lyckas knipa ett gäng matcher till om vi bara jobbar på som idag.

Kort om matchen.

Vi gick ut med ett väldigt stabilt försvarspel som resulterade i tekniska fel av stenungsund och när dom väl fick sina skott förbi muren stod Victor ivägen. Med ett par enkla kontringsmål fick vi en tidig ledning och efter ca 15 spelade minuter hade vi en ledning med 11 - 5.

Sedan följdes lagen åt mer eller mindre till halvtidsvila där '99 hade en ledning med 14-9

Nu sviker mitt minne men vi gör en bra start på andra halvlek och återigen är försvaret riktigt stabilt. Vi ryckte åt oss ytterliggare några bollar för att sedan spela av matchen kontrollerat sista 10 minuterna.

Slutresultat: AHK99 33-26 Stenungsunds HK

En stark laginsats där vi gick runt på alla spelare och alla går igenom dagens drabbning med ett bra betyg med ett extra plus till Victor som var riktigt bra, framförallt i första halvlek.