On demand

Laget: Victor , Lewinsson, Ola, Andrè B, Andrè A , Friskopp, Björk , Marcus Ö , Arvid, Thomas, Eric (om han är frisk)

Rickard och Svenssons avgift har ej kommit in – vi har dessutom redan 3 linjer på pappret till matchen så ni får står över den här matchen.

Kan bli ytterliggare någon som tillkommer. Jag kanske har glömt någon eller så kanske vi behöver komplettera med någon mer.

Marcus du sa igår att du ej visste så lämna besked så jag vet om jag behöver fylla upp din plats.

Samling 12:15 – Match 13:15

Martin - Kopiera texten och lägg upp en nyhet är du snäll.

Postat av: T.Larsen

vad ja kan se är det bara 2 linjer! =)

2009-11-19 @ 12:37:28
Postat av: ola

så kan man se det. Men det är inte rätt. :)

2009-11-19 @ 13:07:13
Postat av: Marcus Ö

jag kan vara med på lördag.

2009-11-19 @ 19:25:20

Robin W läggs till - kommer förmodligen bli någon till.....

2009-11-20 @ 12:43:49
Postat av: kretschmar

wier bist du dzomba?

2009-11-21 @ 10:39:14

AHK 99's första seger för säsongen !!

Det kändes jävligt gött att skriva det där, riktigt trevligt med en vinst i bagaget och jag tror vi skall lyckas knipa ett gäng matcher till om vi bara jobbar på som idag.

Kort om matchen.

Vi gick ut med ett väldigt stabilt försvarspel som resulterade i tekniska fel av stenungsund och när dom väl fick sina skott förbi muren stod Victor ivägen. Med ett par enkla kontringsmål fick vi en tidig ledning och efter ca 15 spelade minuter hade vi en ledning med 11 - 5.

Sedan följdes lagen åt mer eller mindre till halvtidsvila där '99 hade en ledning med 14-9

Nu sviker mitt minne men vi gör en bra start på andra halvlek och återigen är försvaret riktigt stabilt. Vi ryckte åt oss ytterliggare några bollar för att sedan spela av matchen kontrollerat sista 10 minuterna.

Slutresultat: AHK99 33-26 Stenungsunds HK

En stark laginsats där vi gick runt på alla spelare och alla går igenom dagens drabbning med ett bra betyg med ett extra plus till Victor som var riktigt bra, framförallt i första halvlek.