Referat från Matchen, Ahk "Oldboys" 99 vs Sten-ung-sund.

Fick ett referat från matchen i söndags!
Ja, vad säger man om detta spektakel? Vi var förhandstippade favoriter men pallade inte riktigt pressen.
Vi kände oss alla mycket laddade för det var bra med folk på läktarna, men så fort dommaren blåste igång matchen så utrymmde folk lokalen snabbare än när en arab skriker bomb på en flygplats (sketfort). Vi kände oss lite svikna utav publiken och började därmed riktigt svagt. Vi fick inte riktigt igång vårt försvarsspel och helt plötsligt stog det 0-4. Efter det så rullade det bara på och vi låg under med 8 bollar i halvlek, mycket tack vare vårt horribla skytte på höger 9. Det enda som egentligen höll oss kvar i matchen var vårt fantastiska målvaktsspel utav Martin "Ryssen" Friskopp!

I halvlek så snackade vi mycket taktik hur vi skulle ta oss an denna uppgift och vi kom fram till, eller a, vi kom egentligen inte fram till något. Men det va gött att få vila lite. Sen blåste iallafall dommarna igång det och vi öppnade riktigt starkt! Farbror Spetzzz fick dratt in några bollar och Ryssen räddare! Fast sen hade vi en jäkla otur för Oscar hade ett par riktigt bra lägen som han tyvärr satte i ribban. Tre stycken ribbskott! Stilpoäng, men inga mål! Jäkla fin kille det där.