Ett litet referat från Fredagens drabbning i Nolhaga !

Efter blandade insatser i serieuppstarten håller vi oss fortfarande säkra på hemmaplan. Torslanda som startat hyfsat i år betvingades enkelt , 37-32 efter en match som var jämn i 30minuter.

Matchen var nog främst jämn då vi slarvade extremt mycket och bjöd Torslanda på många mål och själva missade vi väldigt, väldigt mycket. Efter ett ryck direkt i början på andra halvlek från 18-15 till 24-16 var matchen mer eller mindre i hamn. Torslanda gjorde ett litet sprattel och kröp ikapp till 24-19 men närmare än så blev det sedan aldrig.

Skall vi plocka fram någon höjdpunkt i den här matchen får jag nog säga att det var Ragnmark i seket som blandade bananätning med knapptryckning på ett extraordinärt sätt, stort tack till Ragnmark som tog på sig uppgiften! Att jag tidigare berömt Frisket för att han lärt sig att stusda, hoppa , och skjuta kan jag numera dementera igen. Det var bara en bluff och så fort han inser att han kommer bli fri med målvakten innebär det att ställa till det så mycket som möjligt, borra ner huvet och blicken i marken, studsa så fort du kan och ramla sedan in i målet. Med eller utan boll , Frisket special.

Sen vill jag även passa på att gratulera David "Hoven" Hovisalo numera även känd som "Toutchkin" som efter 10år ÄNTLIGEN har "DUUUUUUUUNDRAT" in sitt första skott från 9m med vänsteraremn. Du har legat i hårdträning på den länge och kan nog säga att vi alla hoppas att du numera lägger den släggan åt sidan och ägnar dig åt att skjuta med högern då du fullbordat ditt projekt.

Ett stort tack till våra härliga vänner (inte Mackan Gedda som valde IDOL???? Före oss?) som kom ner och tittade på matchen och stöttade oss som vanligt!